söndag 28 februari 2010

Veckan som gick...

Oj, vad tiden springer iväg ibland! Helt plötsligt har en vecka gått och så sitter man här på söndagskvällen och undrar vad som hände ... Som vanligt har det varit jobb och skola och förskola för oss och vi är tacksamma att ha sluppit VABBA för en gångs skull ;-). Dan kunde inte åka till jobbet i Stockholm pga alla inställda tåg etc i början på veckan. Vi var glada att ha honom hemma lite extra :-) Så skönt att slippa skotta tyckte jag :-) Lite panik fick vi dock när det kom fram att ett barn på förskolan ev kunde få vattenkoppor!! Hjälp, vi som åker iväg snart kan inte få barn med vattenkoppor. Då får man ju inte flyga!! Så det blev till att ha Noa i karantän hos farmor och farfar några dagar och hoppas på det bästa. Vilken tur att de alltid ställer upp för oss!
Ännu jobbigare var det att inse att min lilla mormor blivit mycket sjuk och nu är inlagd på sjukhus med mycket dåliga prognoser :-( Att se sin mormor ligga hjälplös i en sjukhussäng är inget roligt. Jag hoppas och ber om att hon inte behöver lida!
Veckan avslutades med Tillsammansgudstjänst i Pingstkyrkan med alla goa' förskolebarn som medverkade, så härliga fina barn jag får jobba med! Så tacksam för det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar