tisdag 2 november 2010

Störigt

Trappskräp

Så här ser det ut i vår trapp. För det mesta. Travar av allehanda papper/leksaker/kläder/suddgummin, ja all möjlig bråte. Tanken när man lägger saker i trappen är ju att den som går upp nästa gång tar det med sig och lägger det där det hör hemma...Sure. In your dreams. Och skulle någon mot förmodan ta med sig lite av skräpet upp så hamnar det i nio fall av tio i en ny hög däruppe...Antar att det bara är hemma hos oss det är så. Eller?

5 kommentarer:

  1. Här skulle det ALDRIG hända ;)
    Vi får ha tur om vi hittar ett ledigt steg att gå på.

    SvaraRadera
  2. Ha, ha, ha! Känner igen mig...
    En liten lösning är att ställa eller hänga upp en riktigt snygg korg längst ner i trappen. Där kan man sedan lägga allt som ska upp och sen då vid tillfälle även bära med sig den upp då. Då ser det inte riktigt lika stökigt och rörigt ut som alla små högar här och där.
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  3. Cattis: Visst, jag tror dig ;-)
    Vevve: Jag har faktiskt funderingar på att införskaffa en sådan :-) har sett en jättefin från Bruka som faktiskt är till för att ha just i trappor, den är liksom gjord som två trappsteg...hmm lite knepig beskrivning här ;-)
    Kram Ica

    SvaraRadera
  4. Hahaha. Är nog samma sak i de flesta familjer... Har du inte läst "Familjens projektledare säger upp sig". Hon gör ett roligt experiment med det där :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. MOE: Jovisst har jag läst den :-) Kände igen mig rätt mycket i just trappgrejen. Även om jag inte är lika bitter som författaren ;-) Kramis

    SvaraRadera